Huisregels Zumba Kids

 

Hieronder staan enkele huisregels die we handhaven om de lessen zo goed en veilig maar vooral ook plezierig mogelijk te laten verlopen.
 

* Tijdens de lessen vragen we de ouders de ruimte te verlaten. Dit kan namelijk erg afleiden. Kinderen reageren anders als hun ouders er niet bij zijn.  Na de high five op het einde van de les mogen de kinderen weer mee naar huis. Hopend op u begrip.
 

* Een keer per 2 maanden zullen we de laatste tien minuten een soort optreden geven (zonder druk) voor de ouders. Dit zodat u als ouders kunt zien wat uw kind heeft geleerd in de Zumba les. Dit wordt van te voren met u als ouder gecommuniceerd zodat u erbij kunt zijn. Ouders mogen deze les meedoen.
 

* Tijdens de les wordt er met respect voor elkaar omgegaan. pestgedrag en ander vervelend gedrag naar andere kinderen of naar de juf toe worden niet geaccepteerd en kan zelfs leiden tot weigering in de les en stopzetting van het abonnement.
 

* We verzoeken de kinderen voor de les te gaan plassen. Dit voor de rust in de les. Er zijn toiletten in het gebouw aanwezig.
 

* Er is geen omkleedlokaal dus zorg ervoor dat de kinderen al omgekleed zijn in lekker zittende kleding die lekker meebeweegt. Dus geen strakke spijkerbroek.
Voorkeur gaat uit naar sportlegging of sportbroek, los t-shirt en sportschoenen.

* Let op bij de sportschoenen dat ze niet te stroef zijn ivm draaien.

 

* De tarieven zijn €6.00 voor een losse les en €45.00 voor een 10 rittenkaart. De eerste les is gratis. Dit is een proefles.
Komt het kind niet, betaal je ook niet.
Aan de hand van de kosten kan het zijn dat tarieven omhoog gaan. Hier ontvangt u tijdig informatie over.

 

* Tijdens de Zumba lessen zijn de algemene voorwaarden van Kinderpraktijk Thijmke van kracht. Deze vindt u onder het kopje algemene voorwaarden.
 

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.
Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het contactformulier.


Let´s join the Party.
Zumba.